Geen verzendkosten (v.a. € 15,00 in NL) Snelle levering (1 a 2 werkdagen in NL) Hoge kwaliteit - prijs verhouding

Return Policy

Return Policy

Verzend, Klacht en Retour Policy:

Alle bestellingen geplaatst op een normale werkdag of rekenend vanaf de eerstvolgende werkdag (voor openingstijden zie privacy policy) betekend het: Voor 15.00 besteld word bij u op de eerstvolgende dag bezorgd. Bestellingen na 15.00 worden op de 2de dag na bestelling bezorgd…

Alle retour paren moeten worden verstuurd naar Shoe-Ab II B.V., Zuidwenk 78p, 3751 CG, Bunschoten – Spakenburg, NL Binnen 14 dagen na ontvangst, de verbonden verzendkosten zijn voor eigen rekening. Na 14 dagen zijn wij niet langer verantwoordelijk en zijn wij niet verplicht om goederen of gemaakte kosten te vergoeden in welke vorm dan ook.

Indien het om een terechte klacht gaat (hiermee wordt bedoeld een technische fout aan het product die niet door u is veroorzaakt) zullen we na beoordeling overgaan tot vergoeding van het product en de verbonden verzendkosten.

Indien het een maat of pas probleem betreft moeten de schoenen in nieuw staat, ongedragen en in originele verpakking worden verstuurd. In dit geval zullen we de schoenen (dus niet de verzendkosten) aan u vergoeden.

Bij twijfel of vragen kun u altijd contact opnemen via de mail: office@shoe-ab.nl

Klantenservice

Onze klantenservice is geopend
van 08:30 tot 16:30

Maandag - Vrijdag: Geopend
Zaterdag, zondag: Gesloten

Contact

Contact

SHOE-AB II B.V.
CELTICSSHOES.COM
Zuidwenk 78 p
3751 CG Bunschoten
The Netherlands